Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Разбрах
Влизах през Морзила.Забиваше ужасно. \писах до админите. Казаха да влизам през Гугъл хром. Направих го. Пак същото.Нито играта е игра , а за чата да не говорим. Непрекъснато презареждам.И като го направя, обикновено не излиза на масата кой какво е казал и на какво се играе. И го караш на сляпо. Пак писах на админите. Отговориха ми че или компа ми е слаб , или имам отворени подпрозорци. Понеже не е така викнах си специалист. \\\\\\\\оказва се , че при мен всичко е наред. \\\\\значи къде е проблемът? В скапаният сървър на Джаги. За какво плащаме тогава? Аз лично си строших много нерви с това.И никой не обръща внимание... Ако има и други с подобни проблеми нека пише Все пак някой е длъжен да вземе мерки.... Това струва пари но и много нерви.